כלב שכל כולו אהבה ובגלל שיש לו לב רגיש כל כך, הוא מפחד להפגע. הוא אומץ בתור גור ואז לכלוב ננטש ומאז השנים חלפו ואיש לא הגיע לאמץ את החמידות.
מאצ’ו האהוב שלנו, מאוד לחוץ במפגש ראשון עם אנשים חדשים. אבל כשהפחד חולף החמידות הבלתי נגמרת פורצת והאוזניים האלה מבקשות אהבה.
מאחורי הסורגים הוא ינבח אבל תתנו לו הזדמנות ותבקשו להוציא אותו לטיול של הכרות, כי מדובר בממתק של ממש. מאצ'ו בן 7, הוא לוקח חלק בפרויקט #אומנהלחיים אימוץ ללא עלות, כולל טיפולים רפואיים בהתאם לגילו-עלינו ו-2 שקי מזון גדולים מתנת אורבן צ'ויס.
פרטי העמותה
תנו לחיות לחיות כפר רות
דרכי הגעה לכלבית תנו לחיות לחיות – כפר רות:נוסעים על כביש מספר 1 לכיוון ירושלים ולפני מחלף בן-שמן יש להשתלב עם כביש 443 (השתלבות למנהרה). ממשיכים בכביש 443 (לכיוון מודיעין) עד צומת שילת ואז פונים שמאלה לכיוון כפר רות ושי ולאחר כמאה מטר פונים ימינה לכפר
יד4 הינו שיתוף פעולה מציל חיים בין העמותות וההסגרים העירוניים ומטרתו היחידה הינו הצלת חיים. רוכשים את הספר ״המסע של יואב לאמץ כלבלב״ ותומכים בפעילות יד 4