מתאים ללילדים, למבוגרים, לספורטאים, לדירה, לבית עם חצר, גר עם חתול
הכירו אותי
עצב תהומי שלא נגמר. את סנג'י מצאנו אותו משוטט באזור הכנרת, צל של כלב, גוף שסחב על עצמו יותר מידי שנים של סבל. הגוף שלו מספר סיפור של חיים קשים מנשוא , עם אוזניים חתוכות שמעידות על אכזריות של יד אדם, ופה חסר שיניים שכבר לא יכול ללעוס, הוא נראה כאילו הוא פשוט ויתר.
סנג'י הוא כמו "דובון אכפת לי" שהחיים כיבו לו את האור. הוא עייף כל כך, מותש מהישרדות, וכבד לו על הנשמה. למרות הכל, מדובר בנפש עדינה שרק רוצה להניח את הראש ולנוח.
הוא לא מבקש הרבה. הוא כבר מבוגר, הוא לא צריך ריצות או הרפתקאות. הוא זקוק לפינה רכה לרפא בה את הגוף, לאוכל רך, ובעיקר, ליד מלטפת שתבטיח לו שהסיוט נגמר. הוא צריך מישהו שיסתכל מעבר לצלקות ולעצב, ויראה את הנשמה הטהורה שמחכה שם בפנים.
סנג'י לוקח חלק בפרויקט #אומנהלחיים אימוץ ללא עלות, כולל טיפולים רפואיים בהתאם לגילו-עלינו. לתאום מפגש עם סנג'י:3703* שלוחה 6 או בווטסאפ: 0545963751